Sunday, September 2, 2012

mereka sudah nikah, awak bila lagi





so far rasenya da 4 orang budak batch 04-08 (phalanx) yang da kawin..
rase macam muda je lagi time gamba ni tapi sekarang masing2 da kawin.
dan menariknye sume keempat2 member tersebut adalah dari kelas i!

okay lets check out their picture:


yang first sekali kahwin adalah meton~
bff aku teman segosip segelak sekelas semeja sekerusi sumela.
kahwin bulan 6 2010..mase we all umur 19 okie!
now see her with the bebi gurl -ain.

next jengjengjeng trangtungtangggg. ini amat terkejut ok!


mira dan izul.. dua-dua pengantin adalah clasmate saye.
yang sekelas same2 tensen same2 belajar same2 prep same2.
first phalanx couple yang sudah naik pelamin..hee
dorang nikah pada jumaat lepas - 31-08-2012 ^^

okehh ade lagi satu yang tekejut jugakk!


encik faizul dan puan ema.
yang pengantin lelaki adalah clasmate saye!
rasenye mereka belajar same2 di jepun.
sebab majlis akad nikah ni di masjid tokyo jepung ok.
tarikh nikah harini! - 2 september 2012- ^^

now counting who's next? 
unpredicatble bebeh sebab jodoh pertemuan sume di tangan tuhan.
anyway-saye doakan semua pengantin2 di atas sentiasa berbahagia
dan gembira hingga ke akhir hayat~

notes dari meton - kawin itu bukan sesuatu yang mudah tapi 
kite la yang melakarkan nye jadi indah. #eh! 

nota dari saye - xsabar nak tengok baby mira & izul dan faizul jugak. :D :D


☺☺ .mine. ☺☺

2 comments:

dya said...

awak bile lagi...hehe

나나 said...

COMING SOON :P ..hihi. tunggu radiah dulu la :D:D