Monday, August 15, 2011

plan for the future~

salam 15 ramadhan..
hari ni jadual exam sem ni da kuar..
final exam tahun dua sem dua ni
ade dua subjek programming dan dua subjek menghafal..


08 sept 2011 - internet programming
09 sept 2011 -economics
10 sept 2011 - advanced database system
11 sept 2011 -corporate ethics

yang best nye sebab exam kami start lambat..
so boleh la dok rumah raya lama2 makan banyak2 bakor2 mercun segala
tapi yang tak best nya sebab pack empat paper empat hari..
mau pecah otak..yeke?
emm tu kita tak tahu lagi k..haha
yang bertambah best lagi abes awal
maknanya kami cuti tiga minggu sebelum intern..
intern start 3 october.. so boleh golek golek kat uma..

so aku ada bagai bagai plan untuk cuti tiga minggu ini..

kes satu - pemalas melampau;
aku akan duduk rumah je golek golek tengok tv melantak kuih raya kasi habes.
effects- gemok tapi kulit cerah,kuat tido.

kes dua - rajin melampau;
aku akan carik keje part time cam keje kilang ke yang keje 12jam sehari
kasi kuat seket badan nak intern nati.
effects-kurus tapi kulit gelap, duit masuk tapi penat melampau.

kes tiga - rajin sedikit;
pegi obs program kat lumut dari 25 sept ke 2 october 2011.
akunakpegitapicubatengoktarikhdiadadekatinternkotsomacammanakunaksetelhalrumahsewasegala
ikot kan memang nak sgt pegi..
best kot men dayung2 kayak  terjun laut lopak sungai..
effects-kuat cam badang, best tapi kulit hitam berkilat cam kiwi kasut.

well kita tengok nati plan mana yang menjadi..

okay hari ni da 15 ramadhan.
perkara yang sukar aku buat ialah bangun sahur..=.="
rugi rugi.
so pas pas ni nak bangun sahur..
kena gunakan peluang ramadhan sebaeknya.
so lepas nie, lepas jam 11.30 malam.
no gtalk, mesage,bla3 [ceh bajet cam ramai org nak msg]
sebab masa tu aku da zZzZ..
daaaaa...off to pcs!



☺☺ .mine. ☺☺

4 comments:

Anonymous said...

sile pegi obs dan lihat keupayaan anda tahan drpd kehitaman kulit....hahahah

siti hasanah said...

hahaha..nati intern kulit hitam..haha..xpe hitam itu menawan..haha

Anonymous said...

oups..lpe lak...haahaaklu itam sje x pe...kang menggelupas abes kulit tu...bru x de menawan tuh

siti hasanah said...

hahahahaha...gunalah garnier light..cerah lagi menawan.. =.="