Sunday, September 11, 2011

perkara paling BENGANG time exam

YEAH.aku da abes kan suma empat 4 paper dalam mase 4 hari.
HEBAT kan? xyah cakap la..dak bis mmg bijok belaka =.="

gamba curik google

kali ni nak stori pasal perkara2 yang leh wat wa PANAS HATI.
bukan wa je, lu lu pon aku rase panas je kan..
yang nie aku bagi contoh yang terjadi kat aku dan rakan2 la kan

1 > wa ngan lu punye la hafal kan buku teks, lecture note bagai
memang khatam sepuluh sebelas kali gak ni.
sebelum masuk pintu exam pon sempat lagi selak ni
tup tup time exam lu boleh lupe lak pe lu bace..
perah punye perah otak pon xmau kuar..aish!

2 > lecturer suh lu baca topik ni fokus topik tu
memandang kan TERLEBIH rajin, 
lu pon asyek dok ulang latihan tu je beratus2 kali
takut jadi cam atas kan.
sekali time exam tak kuar pon soalan tu..
aish mmg meletop bom2!

3 >  time exam lu dok dekat sangat ngan pintu.
tak kesah la pintu depan ke belakang.
orang dok kuar masuk g tandas pintu takleh hentak kuat lagi kan
kalo sorang dua tak pe
ni berpuluh puluh orang buat..pong pang pong pang!

4 > dapat exam kat bilik yang panas.
baru je tadi ni exam kat bilik panas kat coq unit belah atas.
da la panas hati je soalan spot xmasuk.
pulak dengan panas bahang2 lagi..adoi =.="

5 > lu punye pening giler kan nak jawab tak de idea
soalan nombor dua pon terkedek2 lagi nak tulis.
tapi lu tengok orang sebelah lu laju je tulis.
da ber muka muka surat dia tulis..
siap leh mintak kertas tambahan pulak tu..

ekceli banyak lagi sebenarnye..
saje nak over .. xla bengang sangat pon.
xelok marah2 nati berKEDUT.
SENYUM!

curik from google
okai nak sambung kemas n buang barang ^_^




☺☺ .mine. ☺☺

4 comments:

Anonymous said...

haha...thniah anda abes sem nih ngan jayanye...ol d besh intern nnt...

siti hasanah said...

terima kasih cik anom.. :)

Nasiruddin Zhariff Rasip said...

nk tlg tmbh..

tgk paper2 past semester semua ada formula..
punyalah yakin formula dy akn bg, tp time kita exam alih2 dy xbagi formula lak..

siti hasanah said...

hahaha kesian sangat kalo cam tu..haha.. belasah je lecturer nye tu.