Saturday, June 2, 2012

unconsciously careless AGAIN?

semalam, kami piknik hosmet kat tasik utp yang sangat cantik ala ala macam dekat london eh.
malas nak citer panjang2 sebab tu bukan la main  stori ntok post ni . :P



lepas penat masing2 makan, berlari, melompat, menguap, merangkak, menggelepar  dan etc etc.
kami pon g swimming pool utp. da ler tak plan n xbawak pon baju ganti..
tapi sebab masing2 owsem giler so terjun je la masuk kolam dengan baju tuu jugak.
oleh sebab eksaited giler lepas 7 bulan tak jumpe kolam, aku pon terjun jugak..
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kat sini la aku terlupa sumting =.=""
henset dalam poket lupe keluarkann, n aku cuma sedar lepas 5 minit meroyan2 dalam kolam..
Hasilnya -Phone mati da xmau hidup2 dan sekarang still berjemur kat tingkap v5j l4 tut tut.


carelesss nyee!
nanannananana x penah belajar dari kesilapan.
mungkin aku x boleh pakai enset mahal seket kot, sebab da selalu enset rosak sebab jatuh la, masuk air la, masuk hujan la..macam-macam..
kene pakai enset cikai je yang  baling anjing pon anjing yang mati.
yang kalo hempas kat dinding 100 kali pon still boleh gune.
pastu henset yang masuk kolam pon still boleh gune..keke
pape pon semoga phone e5 ku yang sedang dijemur akan pulih seperti bese..
mama miss u bebeh..haha saiko kejap : D
kalo still x boleh.. can someone sponsor me a blackberry please or samsung galaxy s 3?

☺☺ .mine. ☺☺

2 comments:

miszya said...

haha..lepas nie jgn rendam bb plak dlm swimming pool taw..:)

나나 said...

insyaallah :D